о овом блогу

Људе делим на добре и оне који то нису, на оне који имају душу и оне друге…

Верујем да је душа оно што дефинише човека. И да су пријатељи људи чије душе вибрирају у хармонији… Зато им нису неопходне речи да би се разумели… И зато се тако лако препознају…

Али, да би пријатељство опстало, неопходно је уложити много труда, јер наше душе, због много разлога, могу променити фреквенцију, а да тога нисмо ни свесни, па се хармонија са пријатељима наруши, па се удаљимо… И онда се кажу речи које не желимо, речи које заболе, а које никад не можемо избрисати… Није случајно речено да су најслађе горке речи кад се прогутају!

Рушила сам многе мостове, и знам да се моја фреквенција променила… Зато је тако мало људи остало… Оних правих, који заслужују место у мом срцу! Хвала им што постоје и што су ту!

Овај блог је мој трећи покушај јавног представљања вибрација моје душе. Претходни покушаји су дотакли неке душе. Надам се да ће и овај…

објављено 18.3.2012.


Од првог текста објављеног на блогу неколико пута сам мењала идеје чиме желим да се „бавим“ на блогу. Од самог почетка јесте био „сваштара“, то је још увек, али сам лутала тражећи неки оквир у који бих уклопила све што је на овој адреси објављено. Зато сам неколико пута до сад имала потребу да опишем шта, како, зашто. И зато су следећи текстови одлична допуна представљању блога cy3a:

2 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.