Док су секе код баке

После викенд вируса следећа ствар коју не волим су годишњеодморски вируси

Знали смо да се у јулу мења начин обављања техничког прегледа и процес регистрације возила, али нисмо знали тачно кад. Свакако сам почетком јула морала мењати саобраћајну (и таблице). Уграбили смо последњи дан пре измена, случајно – то нам је био једини дан у току ове недеље кад смо то могли обавити. Са све одласком у полицијску станицу у Реснику, јер се „наша“ реновира. Сад само да сачекам саобраћајну, па да, коначно, кренемо на, више него заслужени, одмор!

Прочитах на фејсбуку да се отвара Раковичко лето, учини ми се интересантно, и одлучимо да одемо са Дулетом, па да видимо како ће му се свидети. Вероватно је због лошег времена било мало људи. Дуле се у почетку премишљао шта да ради. А онда је одлучио да приђе столу и да боји зеку… Мало је гледао другу децу, мало бојио, и то сам… У једном тренутку ми је рекао „Мој је дечак, а остали су девојчице“, јер је његов зека био без машнице, а зеке које су добиле девојчице имали су машнице. На крају је био срећан што је сам направио маску, и кад смо кренули кући рекао је „Баш је било забавно“

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

КУД „Бранко Цветковић“ избачен на улицу. Протестују играњем кола на улици. Придружују им се друга културно-уметничка друштва. Надам се да ће истрајати у својој борби и да ће се изборити до краја!

И поново кише, невреме, поплаве, уз питање „Шта нам Господ поручује?“

One comment

  1. Повратни пинг: Лето 2018 | cy3a

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.